Válogass a legjobb professzionális hajfestékek közül

Több oka lehet, ha valaki, jellemzően egy nő úgy dönt, hogy megváltoztatja a hajszínét.

Főleg az őszhajszálak elfedése miatt kerül sor a hajfestésre, de az sem ritka, hogy egész egyszerűen csak változásra van szükség. Bármilyen okból kifolyólag kerül sor a hajfestésre, a legfontosabb, hogy a festék minősége kifogástalan legyen!

Hajfesték választás okosan!

A hajfesték kiválasztását nem szabad félvállról venni, illetve az is nagyon fontos, hogy a döntés során ne csupán az ár legyen az egyetlen kritérium. A legoptimálisabb opció az volna, ha a legjobb professzionális hajfesték kínálatból választanál! Ha még sosem festetted a hajad, esetleg bizonytalan vagy a folyamatot illetően, akkor azt javasoljuk, hogy kérd szakember segítségét! A fodrász a hajfesték kiválasztásában is segítséget nyújthat.

A hajfesték kiválasztását megelőzően először is azt kell eldöntened, hogy mennyi időre szeretnéd megváltoztatni a hajszíned.

Ha csak rövid időre, akkor a pár alkalmas samponok vagy hajfestékek is jó szolgálatot tesznek. Viszont, ha hosszú időre tervezed az új hajszínt, akkor érdemes kiváló minőségű, professzionális hajfestéket vásárolnod. A professzionális termékek előnye, hogy nem kell a minőség miatt aggódnod, vagy hogy a hajfesték esetleg kárt tesz a hajadban. Ha megfelelőképp használod, akkor nem kell tartanod a negatívumoktól és élvezheted új csodás hajszíned.

A minőség mellett arra is érdemes figyelmet fordítanod, hogy milyen haj és szem színnel rendelkezel, hiszen így tudod kiválasztani a hozzád leginkább passzoló színt. Az olíva színű bőrhöz a sötét árnyalatok illenek elsősorban, míg a sápadt bőrhöz a világos szőke szín passzol. A kék szemhez a világosbarna és a szőke haj egyaránt illik, ahogy a zöld szemekhez is. A zöld szemhez a világos piros, illetve a vörös haj is kitűnően passzol. A mélybarna színű szemet a fekete és a sötétbarna haj emeli ki elsősorban. Bármilyen színt is választasz, a legfontosabb, hogy a minőség terén semmi esetre se köss kompromisszumot!

Comments are closed