Miért használna állványt, ha van jobb megoldás?

Nagyobb munkák esetében, mint például magasabb épületek festésénél, felújításánál vagy szigetelésénél, esetleg kémények építésénél egy önjáró személyemelő óriási segítséget jelent, hiszen megkönnyíti és biztonságosabbá teszi ezeket a feladatokat.

Egy kosaras emelő azonban beltéri világítás kiépítésekor, karbantartásakor, gallyazáskor, magasfeszültségű vezetékek szerelésekor vagy épp madárvédő kihelyezésekor is nagymértékben megkönnyíti az életet. Az emelővel végezhető feladatok sora természetesen még hosszan sorolható, azonban az közös bennük, hogy a legtöbben nem végzik ezeket napi rendszerességgel, emiatt az emelőgép kölcsönzés jóval észszerűbb választás, mint a vásárlás, már csak azért is, mert a kosaras emelő árak nem számítanak éppen alacsonynak; éppen ellenkezőleg. 

Rendkívül fontos azonban, hogy mindig az adott munkaterületnek, illetve feladatnak megfelelő eszközt válassza bérléskor, ugyanis minden emelőgép más jellemzőkkel bír, emiatt mindegyiknek megvannak a maga előnyei, illetve hátrányai. Egy emelőkosaras autó például önállóan is képes tempós haladásra, így több, különböző munkaterületet is képes megközelíteni rövid idő alatt. Azonban amennyiben egy bevásárlóközpont, uszoda, templom vagy valamilyen csarnok belterében akad elvégzendő feladat, olyan kosaras emelőre van szükségünk, ami hasonló körülményekre van optimalizálva. 

Oil & Steel Octopussy 1715 Twin típusú kosaras emelőgépünk ideális a kültéri mellett a beltéri munkára is.

Tizenhét méteres emelőmagassága, illetve 6.5 méteres legnagyobb oldalkinyúlása a legtöbb esetben több, mint elegendő. Ehhez képest tömege alig több másfél tonnánál, ami ráadásul széles, gumiborítású lánctalpakon remekül eloszlik, így a padlók borításában sem tesz kárt. További előnye, hogy akár a szabványos méretű ajtókon is minden gond nélkül befér. 

Gépkölcsönzőnknél az emelőgép bérlése lehetséges kezelőszemélyzettel vagy anélkül, magánszemélyek és cégek számára egyaránt. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, hívja munkatársainkat még ma!

Comments are closed