Ha Windex klíma technika, akkor Ódor Klíma!

A klímaváltozás okairól vagy hosszú távú következményeiről lehet ugyan vitatkozni, az viszont tény, hogy az utóbbi évek során a nyári hőhullámok egyre hosszabbak és gyakoribbak, és a hőségrekordok is sorra dőlnek meg.

A lakások többsége emiatt annyira felmelegszik napközben, hogy az éjjel során sem hűl le. Ez nem csupán otthonunk komfortjára van rossz hatással, de nagyon könnyen lehetetlenné teszi a pihentető éjszakai alvást is. Az alváshiány amellett, hogy hosszabb távon meglehetősen egészségtelen, már rövid távon is megnehezíti a koncentrációt és a tanulást, továbbá figyelmetlenséghez, stresszhez vehet, ami növeli a balesetek kialakulásának esélyét is.

Napjainkra ezért egy légkondicionáló berendezés az egyik leghasznosabb eszköznek számít, amit otthonunkba csak beszerezhetünk.

Ma már a beszerzés is minden korábbinál egyszerűbb, hiszen néhány kattintás után rendelhetünk egyet egy véletlenszerűen kiválasztott webáruházból, vagy leemelhetünk egyet a polcról egy bevásárlóközpontban, azonban ezek egyike sem feltétlenül jó ötlet, méghozzá több okból sem. Egyrészt klímát nem pár hónapra, vagy egy-két évre veszünk, másrészt egy esetleges meghibásodás esetén a garancia érvényesítése könnyen ütközhet nehézségekbe.
Amennyiben akár évtizedekig megbízhatóan működő, minőségi és takarékos légkondicionálót szeretne, bízza inkább profikra! Az Ódor Klíma a klímatechnika valódi szakértője, immár több, mint húsz évnyi tapasztalattal. Bátran elmondhatjuk, hogy amit ebben a szakmában látni lehet, azt mi láttuk már és jól tudjuk, hogy hosszabb távon egy Gree vagy Windex klíma sokkal jobban megéri, mint egy olcsóbb, noname márkájú, ami gyakran egyetlen szezont sem él túl.

A Windex klímákat, légkondicionálókat nem csupán forgalmazzuk és szakértő módon beszereljük, hanem javításukat és szervizelésüket is ránk bízhatja Keszthely és Hévíz 50 kilométeres körzetében. Emellett száraz légcsatorna tisztítás és konyhai elszívó tisztítás is tevékenységi körünk részét képezi. Magas minőségű hőszivattyúkat, folyadékhűtőket, hőleadókat és fan-coilokat egyaránt forgalmazunk, telepítünk, szervizelünk és javítunk.

Ha minket választ, biztos lehet benne, hogy a pénzéért nem csupán remek termékeket, hanem színvonalas munkát is kap, amire természetesen garanciát is vállalunk.

Bár rengeteg tapasztalattal rendelkezünk szakterületünkön, mégsem dőlünk hátra, hanem nyitottak maradunk az újdonságokra is. Mindig lépést tartunk a legújabb technológiákkal is, ezzel biztosítva, hogy tudásunk minden esetben naprakész legyen. Elhivatottságunk mellett folyamatos fejlődésünknek is köszönhetjük, hogy ennyi év és ennyi elégedett ügyfél után is a piac sikeres szereplői lehetünk.

Comments are closed