Ha a gazdaságtudományok érdekelnek, és kreativitásra vágysz!

Nehéz manapság megtalálni azt a területet, szakmát, ami egyszerre jól is fizet, másrészt pedig kreatív és izgalmas, talán ezért is hasznos, ha a fiatalok diákmunka lehetőségeken keresztül tapasztalatokat szereznek. Sokan, sőt, szerintem mindannyian azt igényelnénk, hogy a munka, amit végzünk kihívásokkal teli legyen és hogy örömünket leljük abban, amit csinálunk. Ehhez nem elég a jó társaság és a kellő mennyiségű cigi szünet… szükségünk van arra, hogy hasznos munkát végezhessünk ahhoz, hogy magunkat is hasznosnak érezzük.

A gazdaságtudományok közt számos olyan lehetőséget találunk, melyek egyszerre modernek és fiatalosak, hiányszakmának számítanak és mellette elég jól meg lehet élni belőlük. A kereskedelem és marketing szakirány elvégzése után például számos olyan lehetőség tárul az ember elé, melyben hasznosnak érezheti a munkáját: értékesítő, marketingspecialista, logisztikai asszisztens, termékmenedzser, marketingmenedzser, pénzügyi ügyintéző stb.

A terület előnyei közé tartozik, hogy már az egyetemi évek alatt számos olyan diákmunka lehetőséget találhatunk, melyek révén könnyedén bepillanthatunk a munka gyakorlati részébe.

 

Tags:

Comments are closed