A tisztaság fél egészség, takarítógépeinkkel elérheted!

Egészségünk egyik elengedhetetlen feltétele a higiénikus környezet.

Amikor buszra vagy vonatra ülünk, vagy összességében, amikor otthonunkon kívül vagyunk, általában nem sokat tehetünk környezetünk tisztaságáért, ezért is nagyon fontos, hogy legalább otthonunk a higiénia szigete legyen.

Lakásunk leginkább forgalmas és szem előtt lévő részeit a mindennapos portörlés, porszívózás és felmosás tisztán tartja, azonban számtalan olyan pontja van otthonunknak, amit a hétköznapok során figyelmen kívül hagyunk; ilyen például a nagyobb bútorok és háztartási eszközök alatti és mögötti terület és a szekrények teteje. A kárpitozott ülőbútorok, szőnyegek vagy ágymatracok mélytisztítására jellemzően szintén nem kerül sor a hétköznapok során, ezért időnként mindenképp szükséges egy átfogó, nagyobb takarítás, hogy megszabaduljunk az összegyűlt szennyeződésektől is.

Erre a lehető legjobb eszköz egy nagy teljesítményű takarítógép.

Egy ilyen eszköz nem csupán a felszíni porral bánik el, hanem alaposan tisztít, mivel meleg, tisztítószeres vizet fecskendez a megtisztítandó felületre, majd az elhasznált vizet erős szívófejével össze is gyűjti egy külön tartályba. Utóbbinak köszönhetően a száradás folyamata is jelentősen lerövidül. Bármennyire is hasznos egy ilyen eszköz, a megvásárlása a legtöbb család számára túl nagy kiadást jelent, ezért kölcsönözni sokkal jobban megéri.

Ma már lehetséges a takarítógép bérlés Budapest területén is olcsón. Cégünk egy olyan szőnyegtisztítógép kölcsönző, ami a legjobb gépeket kínálja, igazán előnyös feltételekkel. Az alacsony árak mellett nálunk a kiszállítás is ingyenes, ráadásul kaucióra sem kell számítanod.

Kiváló minőségű Karcher Puzzi 10/1 gépeink nem csupán rendkívül hatékonyak, de kezelésük is igen könnyű és egyszerű. Természetesen munkatársaink készséggel bemutatják működtetését a házhoz szállítás után. A géphez kárpittisztító és szőnyegtisztító fejet is adunk, ami azt jelenti, hogy elég mindössze egyetlen eszközt bérelned, amit használhatsz többek között a szőnyegekhez, kanapékhoz, fotelekhez, ágybetétekhez és autókárpitokhoz is.

Egy Karcher Puzzi 10/1 amellett, hogy alapos mélytisztítást végez, még fertőtlenít is, sőt, a szőnyegekben és kárpitokban gyakran előforduló poratkáktól is képes megszabadítani, amik a porallergia legfőbb előidézőinek számítanak.
Fontos még megemlíteni, hogy amikor megrendeled szolgáltatásunk, azt mindenképpen hívószámkijelzéssel tedd, magyar telefonszámmal; más esetekben sajnos nem áll módunkban a hívásra válaszolni.

Comments are closed