A kézi számlázás elavult módszer

A kézi számlázás valóban elavultnak számít manapság, már ha a számlázó programok előnyeihez képest nézzük. A kézi módszernek csak a hátrányait hosszasan elemezhetnénk:

Kezdve azzal, hogy mennyire időigényes folyamat, hogy mennyi stresszel jár, hogy mellette milyen unalmas és hosszú valamint bonyolult.  Mindezek eredményeként nagyobb hibalehetőséggel kell számolnunk, ami pénzbüntetéssel jár. Emellett a kitermelt fák száma, ami a papírhoz kell a csillagos egekig szökik, és még a postán is sorban kell állni az ezzel kapcsolatos ügyintézések miatt…

A két fő probléma tehát a bonyolultság és az időigényesség, mely az előállításukból és a továbbküldésükből fakad.  Ezeket a problémákat oldja meg a számlázó program használata.

Tulajdonképpen az internet segítségével bárhol, bármikor feltölthetjük a számlánk elkészítéséhez szükséges adatokat, melyeket a számlázó programmal rövid idő alatt összeállíttathatunk. A kész, környezetbarát e-számlát pedig pillanatok alatt elküldhetjük e-mailben a hivatalba.

Tags:

Comments are closed