Szakemberek által irányított és végrehajtott költöztetés, szállítás, tehertaxi

SOS költöznie kell? Semmi gond. A Servitius Transportnál a költöztetés non-stop működik. Amennyiben szabad csapattal rendelkezünk, akár már néhány órán belül megérkezünk a címre. Ha nem tud még pontosabb időpontot a költözésre, az sem jelent problémát, szívesen adunk előzetes tájékoztatást.
Ízelítő további szolgáltatásainkból:
– Tehertaxi: Akkor érdemes tehertaxit hívnia, amikor csak pár darab bútort (vagy más nehéz tárgyat) szeretne célba juttatni. Nincs mennyiségi korlátunk, akár egy darabot is szállítunk.
Költöztetés Budapesten: Nem csak Magyarország teljes területén, hanem külföldön – elsősorban Európában – is költöztetünk. Ilyen esetben egyedi árat kalkulálunk Önnek
– Lomtalanítás: Ha velünk szállíttatja el felesleges bútorait, biztos lehet abban, hogy azok a megfelelő helyre kerülnek. Hivatalos lerakókba visszük őket, éghető bútorok esetén rászorulókhoz kerülnek. Márciusban és áprilisban kedvezményesen lomtalanítunk.
– Raktározás: Vigyázunk értékeire! Száraz, fűtött, földszinti raktárainkban nyugodtan elhelyezheti ingóságait, melyekhez előzetes egyeztetés után természetesen bármikor hozzáférhet.
Láthatja, hogy cégünk a bútorszállítás szinte minden területével foglalkozik, így bátran fordulhat hozzánk. A fuvarozást, rakodást minden esetben gyakorlott szakemberek irányítják, akik a váratlan helyzetekre is találnak megoldást. Bármely szolgáltatásunkat is veszi igénybe, Ön is tapasztalni fogja, hogy tisztességesen és legjobb tudásunk szerint dolgozunk.

Comments are closed.